Ezzel a nálad lévő dolgokat tudod a közösben eladni. Klasszikus aukció, magyarul árverés. Felteszel egyféle dologból egyet vagy többet, egy bizonyos kikiáltási áron. Ezt megvehetik a játékosok, vagy licitálhatnak rá, és te egyre magasabb árat kapsz érte. Amit el akarsz adni, a kezedbe kell venned. Utána következnek az aukció parancsai, olvasd át őket.

  • /auc - általános leírást kapsz magyarul a plugin használatáról.
  • /au [db] [ár] [licit lépésköz] [aukció ideje másodpercben] [villámár] - Ezt egy kicsit részletezzük: tehát el akarsz adni mondjuk 100 követ, legalább 1 dollárért darabját, de ha többet adnak érte, az sem baj. Ekkor a kezedbe veszel egy követ, a többi is legyen nálad. Beírod a parancsot /auc 100 100 5 120 1000. Ez azt jelenti, hogy elárverezel 100 követ, 100 dolcsiért, 5 dolcsival licitálnak az árra, 120 másodpercig tart az árverés, és 1000 dolcsi a villámára. A villámár azt jelenti, hogy azonnal megvették tőled, ha ennyit kínál valaki érte.
  • /auc stop - Lezárja az árverést.
  • /auc cancel - Megszakítja az árverést.
  • /bid [ár] [max ár] - Ezt is részletezzük kicsit: Ha csak beírod, hogy /bid - Ezzel licitáltál az aukcióban szereplő tárgyra, mégpedig az aktuális áron. H azt írod, hogy /bid 1000 - ekkor már 1000 dolcsit ajánlottál azért, amit licitálnak, függetlenül attól, hol áll az árverés. Ha azt írod be, hogy: /bid 1 1000 - Ekkor beszálltál a licitbe 1 dolcsival, és a plugin AUTOMATIKUSAN licitál helyetted, egészen 1000 dollár értékig. Ez a legjobb, mert így lehet hogy megkapod 300 dolcsiért, nem kell adnod 1000-et érte.
  • /auc off - Letiltja az árverést a te csetedből, nem fogod látni, az árverés plugin kiírásait. Ez sokszor jó, mert eléggé teleszemeteli a csetet.
  • /auction on - Ezzel visszakapcsolod az aukció kijelzését.