Szabályzat és felhasználási feltételek

Szabályzat

 1. Amennyiben a STAFF közösség úgy ítéli meg, hogy bármilyen tevékenységed zavaró, vagy bomlasztó, esetleg bármilyen módon a kárára van a szerverünknek, KITILTÁST kaphatsz.
 2. Nem tűrjük a rasszizmust, a rasszista kifejezéseket, szavakat, vicceket. Nem vitázunk arról, mi a rasszizmus. KITILTÁST kaphatsz érte.
 3. Ne káromkodj, ne használj a szerveren obszcén kifejezéseket, illetve ne építs obszcén vagy politikai jelképeket. A szerveren szexuális tartalmú, és szenvedélybetegséggel kapcsolatos kiírások, függőséget okozó szerek (pl. alkoholfogyasztás ,drogozás, dohányzás) említése kerülendő kiskorú játékos jelenléte esetén (14 év alatt).
 4. Mindenki véleményét, vallását, származását, etnikai hovatartozását, nemi identitását, politikai irányultságát tiszteld és fogadd el. 1918 utáni politikai szereplők említése kerülendő. Ezek említését is kerüld el, hogy ne legyen konfliktus.
 5. Ne légy másokkal lekezelő (flegma), tanúsíts tiszteletet mások irányába.A szabály megszegése kitiltást vonhat maga után.
 6. Ne hirdess más szervereket(beszélni lehet róluk de ip címet nem oszhatsz meg).
 7. Tilos a trollkodás, rombolás. Levédetlen területen is!
 8. Tilos a spam/flood.
 9. Ha BUG-ot(hibát) találsz szólj egy staffnak! A bugok kihasználása tilos!
 10. Tilos másokat zaklatni. PL: kéregetés, teleport kérelem spammelése.
 11. Tilos a csalás, afk gépek építése, több karakterrel való játék egyszerre!
 12. Tilos a szerver laggoltatása(akadoztatása).
 13. A cseten magyarul írj, kivétel az angol blokk/tárgy megnevezések.

Felhasználási feltételek, adatvédelem

 1. Garantáljuk, hogy a felhasználói nevedet, és a hozzá tartozó jelszavadat nem adjuk ki senkinek. Ha elfelejtetted a jelszavadat, akkor keresd meg az egyik ADMIN-t, aki megfelelő azonosítás után segíteni fog neked.
 2. Ha a játékban felmerülő bármilyen hibából kifolyólag eltűnne bármid, akár pénz, vagy eszköz, vagy XP pont, a szerver nem tudja azt neked visszaadni. Ez egy ingyenes szerver, és a Minecraft közösségi szerverének fejlesztése is ingyenes, amatőrök által karbantartott szolgáltatás. Mint ilyen, tele van hibával, és bármikor jelentkezhet egy váratlan hiba, ami adatvesztéshez vezethet. Ha ezt a kompenzációt felvállalnánk, akkor "mindenkinek állandóan eltűnne mindene", az ügyeskedők rögtön akcióba lépnének. Tehát ez nem járható út. Azt javasoljuk, hogy az értékeidet kilépéskor tedd egy levédett ládába, tapasztalataink szerint ez az egyik legbiztonságosabb tárolási forma.
 3. A MAP, vagyis a teljes térkép biztonsága kiemelt fontosságú a számunkra. Indulásunk óta nem volt MAP reset, és ez így is marad. Arra törekszünk, hogy amit építesz, azt évek múlva is megtaláld a szerverünkön.
 4. A játékidőd csak a regisztrált karakteredet illeti, azt nem rakjuk át senkinek másik karakterre. Ezzel biztosítjuk, hogy ügyeskedők ne csaljanak a játékidővel úgy, hogy több karakterrel gyűjtik az időt. Kivétel a Veterán rang, ahol megengedett, hogy 6 havonta egyszer átköltözz egy másik karakterre.
 5. Egyedülálló módon, a privátban folytatott beszélgetéseket még a STAFF tagok sem látják, így védjük meg a privát szférád sérthetetlenségét.
 6. Tilos a szerver nevét, rangjainak elnevezését, discord szerverét másolni, a szerver vezetőségének engedélye nélkül felhasználni.
 7. A szerveren épített, megszerzett dolgok a szerver részét és tulajdonát képzik, nem vagyunk kötelesek semmilyen épületet lementeni a játékosoknak!
 8. A webshop-os vásárlást teljes körűen a PayPal rendszere intézi, semmilyen adathoz nem férünk hozzá amit a vásárlás során a tranzakciókor megadsz.
 9. A webshop-on kereszüli vásárlás végleges, vissza térítés nincs! Amennyiben visszatérítést kérsz a PayPal-tól a karakteredet kitiltjuk a szerverről!
 10. A változtatások jogát fenntartjuk előleges bejelentés nélkül!