Szervereink

Szerverek

(Minden szerver játszható a szerver verzió feletti verziókkal)


Óvilág szerver

Óvilág a legrégebbi szerverünk, már 10 éve maptörlés nélkül üzemel! Ez egy fun survival szerver, szerver boltal, aukciós házzal. Emellett lehetsz vérfarkas és vámpír is! Emellett vannak mobarénák és háziállatok!

Verzió: 1.19.2

Óvilág

SkyBlock

A SkyBlock szerverünk jelenleg fejlesztés alatt áll.

Verzió: 1.19.2

SkyBlock

FillSurvival

Nincs pénz, nincs szerver bolt. Van levédés, home és háziállatok. A rangok játékidővel szerezhetőek meg, a magasabb rangok több home pontot és levédést biztosítanak, hogy a birtokaidat kiterjeszthesd!

Verzió: 1.19.2

FullSurvival

SpaceX

Nehezített túlélő szerver extárkkal Egyedi generálású mapokkal vár az űrszerverün. Van hold, és jeges világ is! Emellett egyedi varázslatok, és még LuckyBlock is vár rád!

Verzió: 1.18.2

SpaceX

Korridor

Túlélő/pvp szerver, mindenhol van pvp. Marvel stílusú szerver kialakítás, rangnevek. Van pénz, szerver bolt nincs, játékosok hozhatnak létre saját boltokat. Alap + kuponos rangok.

Verzió: 1.19.2

Korridor

LifeSteal

Van pvp, hard nehézség, staffoknak sincsenek plusz jogaik! Nincs levédés, nincs teleport (kivétel /spawn és /rtp -> utóbbi hetente 1x). Van réz felszerelések és réz szett, egyedi end világ. 10.000x10.000-es méretű világ mindenhol. Halál esetén 1 szived elveszik. Ha megölsz egy játékost, megkapod a megölt játékostól 1 szivet. Reset minden 2. hónapban! Csak a legkeményebbeknek!

Verzió: 1.19.2

LifeSteal