1. TelekVilág

A PlotSquared pluginon alapuló mapjainkon akár egyénileg, akár a barátaidat a telkedhez adva is építkezhetsz. Figyelmesen döntsd el, hogy kit adsz hozzá a telkedhez! A saját telkeden, ő tevékenységéért te vállalod a felelősséget. A telked tulajdonjoga nem átruházható. Jól gondold meg, ha törölni akarod a telkedet, mert minden törlődni fog amit addig építettél rajta! ( a telkeden állva: /plot delete )

Figyelem!
Kétféle módon adhatsz hozzá playert a telkedhez:
- /plot add <player neve>
Ekkor a felvett tagság csak addig tart, amíg te is online vagy. Amikor te kilépsz, az “addolt” tagsága automatikusan megszűnik, nem tud építeni a telkeden.
- /plot trust <player neve>
Ekkor a "bizalmasod" lesz a barátod, még akkor is fog tudni tovább építkezni nálad, amikor te már nem vagy jelen a telkeden.

Mindkétféle tagság a /plot remove  <player neve> paranccsal szüntethető meg. A zavaró playereket, a /plot kick <player neve> paranccsal távolíthatod el. Lehetőséged van “kitiltani” a nagyon bosszantóakat a /plot deny <player neve> használatával - ekkor az illető nem tud belépni a telkedre! Ennek feloldása a /plot undeny <player neve>


Amikor elkezdesz játszani nálunk, “Látogató”-ként egy telked lehet, ezt  a MiniPlot területen tudod lefoglalni.

A creAván eltöltött online időd alapján egyre magasabb rangokat érhetsz el. A szintlépés automatikusan történik. Egyre újabb és újabb kreatív eszközökhöz juthatsz a következő rangokkal. Részletezést lásd a “Rangok” címszó alatt.

 

Figyelem!
Amennyiben előfordulhat, hogy plotjainkon elszaporodnak az értelmetlen, céltalan “alkotások” ( pl.: esztétikailag zavaró blokk kupacok, lávával/vízzel elárasztott nagyobb területek, hatalmas (pl.: dia blokk) piramis stb. ) , ez esetben bevezetésre fog kerülni, hogy rendszeres időközönként tisztogatást hajtunk végre mapjainkon!

Minden esetben a vezetőség és a staff tagok egybehangzó megítélése alapján fognak eltávolításra kerülni, amennyiben ennek bevezetése szükségessé válik.

Ahogyan más megnyilvánulásaidban sem, ugyan úgy építményeidben sem tűrjük el a rasszista, vagy politikai, esetleg szexuális tartalmat, utalásokat hordozó “műveket”! Előfordulásuk esetén ezek azonnal eltávolításra kerülnek, a telek tulajdonosa figyelmeztetést, esetleg ban-t is kaphat jutalmul. Kérjük, ha ilyesmit találsz, jelezd azt a vezetőségnek!

Azonban a jól kidolgozott, részletes: pixel-artok, a szobrok és más, esztétikailag minimális szintet megütő “izék” fennmaradhatnak.

 

Tematikus mapjaink:

Érkezésedkor, a legelső telkedet a MiniPlot területen tudod lefoglalni! A későbbiek során, amikor már több telked is lehet, kérjük, hogy az építési stílusodnak megfelelően válassz a telekvilágok közül!

Ez nem véletlenül lett kitalálva. Már az elejétől kezdve szeretnénk kialakítani, hogy rendezett képet mutassanak a különféle építési stílusok mapjai! Amennyiben nem az adott világnak megfelelő stílusban építkezel, akkor telked törlésre, különleges, indokolt esetben, áthelyezésre kerülhet!

MiniPlot

55 x 55 blokk
Érkezésedkor, az első telkedet itt tudod lefoglalni. Majd ranglépés után lesz lehetőséged a többi plotos területen építkezni. Kérjük, hogy az építési stílusodnak megfelelően válassz majd a telekvilágok közül!

Kreatív Telkek:

111 x 111 blokk alapterületű telkek. Itt szabadon választott stílusban építkezhetsz a tetszésed szerint. Viszont, ha modern, vagy medieval stílusban szeretnél építkezni, akkor kérünk, hogy az annak megfelelő telekvilágra menj!

Medieval Telkek:

111 x 111 blokk alapterületű telkek. Ide mindenféle medieval, azaz középkori stilusú épületet, építményt elkészíthetsz.

Modern Telkek:

111 x 111 blokk alapterületű telkek. Értelemszerűen itt pedig a modern stílusú alkotásaidat készítheted el. A későbbiekben, amennyiben igény lesz rá lehetőség van ezt a listát bővíteni, további építési stílusok szerint (pl.: Fantasy, Organic, Futuristic stb.) !

 

 

2. Eventek

Rendszeres időközönként indítunk építési versenyeket! Ezek lehetnek rövid /2hét/, közepes /4 hét/ és hosszú /12 hét/ időtartamú kihívások. A részletek, pontos információk, mindig a közelgő event kihirdetésében lesznek meghatározva. A korábbi, lezárult eventek a későbbiekben látogatható területek lesznek.

3. Egyedi Városépítő Projektek

A közeljövőben indítunk pár nagyobb tematikus építkezést is. Ezek alapja a csoport munka lesz! Ezek a telekvilágtól teljesen független, levédett területeken kerülnek megvalósításra. Teljesen eltérő jogosultsági rendszerben. Alapvetően csupán kétféle “rang” lesz ott: “Nézelődő” illetve “Építész”. Természetesen idővel szükségessé válhat ezt kiegészíteni egyéb titulusokkal, de ez minden esetben egyedi elbírálás alapján történik majd.