Az Avalion szervercsoport legrégebbi, több mint 10 éves szervere. Ezzel az egy szerverrel indultunk anno, itt találhatók a legszebb és legrégebbi építmények. A MAP hatalmas, ennyi idő alatt sok ezer játékos járta keresztül kasul a térképet. Így ha felfedezünk barangolunk, nagyon gyakran ütközhetünk lélegzetelállító alkotásokba, hiszen sosem volt (és nem is lesz) MAP-törlés.
A játékmenet alapvetően SURVIVAL (túlélő), azonban sok-sok szórakoztató plugint is betettünk, hogy gyorsabban teljen az idő. A rangrendszerünk több éve kialakult már, így egészen magas rangú játékosaink is vannak, sok 1.000 (!) lejátszott játékórával. De újoncok is csatlakoznak hozzánk szép számmal, mindenki megtalálja a neki izgalmas játékmenetet.


Pár szóban a Fun Survival szerver jellegzetességei:

Pénz: Van pénz a szerveren. Pénzt ezekkel a dolgokkal kereshetsz:

 1. Jobs (/jobs)
 2. piac (/warp piac)
 3. aukciós ház (/ah)
 4. aukcó (/auction)
 5. /sell hand (közvetlen eladja a szervernek a kezedben tartott itemeket, amik a piacon is megtalálhatóak az építkezés szekcióban)

Telekfoglalás: A szabadban bárhol foglalhatsz területet ahol tetszik, és nincs még lefoglalva. A telekfoglalás ajánlott menete: Elmész a spawn-ra (/spawn), ott találsz egy u.n. "felfedezőkaput". Ez egy gomb, amely véletlenszerűen eldob egy pontra a térképen. Ha szimpatikus a hely, foglalsz magadnak egy telket, és máris játszhatsz. A telekfoglalás parancsa: /telekfoglalás telkedneve Ilyenkor létrejön egy home pont is ugyanolyan néven, hogy visszatalálj.

PVP: nincsen, csak a kijelölt helyeken. Ilyenek a PVP arénák, mobarénák, vagy az erre kijelölt egyéb helyek. A PVP arénákban a hátizsákodat elmentjük, és a tartalmát halálodkor megkapod.

Trollkodni: szigorúan tilos. Nem bonthatsz le építményeket még akkor sem, ha esetleg nincs levédve. Itt tiszteljük a másét. Nem csalogathatsz magadhoz játékosokat, hogy megöld őket. Az ilyen "csínyeket" szigorúan büntetjük. Ha veled bántak el ilyen módokon, kérlek jelentsd ezt bármelyik STAFF tagunknak, aki intézkedik.

Ládák: A ládák, kemencék, ajtók, csapóajtók, stb. letételkor automatikusan levédésre kerülnek, így csak Te tudod használni őket.

Hasznos parancsok:

 • /rangok
 • /ido
 • /bank
 • /kviz
 • /vámpir
 • /telek