Amikor feljössz játszani a szerverünkre, akkor egyben elfogadtad, és magadra nézve kötelezőnek tartod a szabályzatunkat. Ezt kérjük vedd figyelembe. A szabályzat megszegéséért KITILTHATUNK. 

 

Általános Szabályok:

 1. Amennyiben a STAFF közösség úgy ítéli meg, hogy bármilyen tevékenységed zavaró, vagy bomlasztó, esetleg bármilyen módon a kárára van a szerverünknek, KITILTÁST kaphatsz.
 2. Nem tűrjük a rasszizmust, a rasszista kifejezéseket, szavakat, vicceket. Nem vitázunk arról, mi a rasszizmus. KITILTÁST kaphatsz érte.
 3. Ne káromkodj, ne használj a szerveren obszcén kifejezéseket, illetve ne építs obszcén vagy politikai jelképeket. A szerveren szexuális tartalmú, és szenvedélybetegséggel kapcsolatos kiírások, függőséget okozó szerek (pl. alkoholfogyasztás ,drogozás, dohányzás) említése kerülendő kiskorú játékos jelenléte esetén (14 év alatt).
 4. Mindenki véleményét, vallását, származását, etnikai hovatartozását, nemi identitását, politikai irányultságát tiszteld és fogadd el. 1918 utáni politikai szereplők említése kerülendő.  Ezek említését is kerüld el, hogy ne legyen konfliktus.
 5. Ne légy másokkal lekezelő (flegma), tanúsíts tiszteletet mások irányába.A szabály megszegése kitiltást vonhat maga után.
 6. Beszélgethetsz más Minecraft szerverekről, azonban direkt hirdetésük tilos.(IP cím)
 7. Ne trollkodj! Amit más épített, azt ne rombold le, ne tedd tönkre akkor sem, ha nincs levédve, kiegészítve SpaceX szerverre is. - JAIL-t (börtön) vagy KITILTÁST kapsz érte, a trollkodás mértékétől függően.
 8. Ne provokálj, ne zaklass másokat pl. teleport kérelemmel. 
 9. Ne FLOOD-olj (ismételgess) a csetben. Többszöri FLOOD esetén némítást kaphatsz büntetésként. 
 10. Ha BUG-ot (hibát) fedezel fel a szerveren, köteles vagy jelenteni a STAFF tagoknak. Ez vonatkozik az esetleges gazdasági BUG-okra is! (olcsón tudsz venni a piacon, és ugyanott drágán eladni). Amennyiben nem jelented, hanem kihasználod, KITILTÁST kaphatsz érte.
 11. Ne kéregess! Nem adhatunk sem rangot, sem pénzt, sem gyémántot, sem játékidőt! Ezzel csak zavarod a STAFF tagokat és le fognak némítani illetve más büntetést adhatnak.
 12. Tilos HACK-elni! (csalni) Ha HACK-elsz, vagy mod-olt klienst (kivétel minimap és optifine,lunar) használsz KITILTÁST kapsz érte. A csalás detektálására PLUGIN-ok figyelik a szervert, melyek jeleznek , ha valaki gyanús tevékenységet végez.  Nem mentség, hogy csak "kipróbáltam". Az sem mentség, hogy "de jó vagyok, nem is csaltam". Lehet, hogy a kliensed nem tiszta forrásból való, és esetleg nem is tudsz róla. Javasoljuk hogy vedd meg az eredeti klienst, azzal biztosan nem fogsz ráfázni. Minecraft megvétele.
 13. Tilos bármilyen módon LAGGOLTATNI a szervert! (LAG-olás = akadozás)
  • Ne tarts sok állatot egy helyen!
  • Ne építs körbefutó redstone jelet!
  • A tölcséreidet ne hagyd bedugulni, mindig üresen hagyd ott őket.
  • Az XP farmodon ne hagyd felgyűlni a MOB-okat! Ne legyél inaktív a mob-spawnered mellett!
  • Amennyiben bármilyen hasonló vagy egyéb módon lagoltatsz, KITILTÁST kaphatsz érte.
  • AFK gép használata tilos!( karakter folyamatos mozgását elősegítő gép). 
 14. Kerüljük az idegen írásjelekkel eszközök elnevezését ( kóreai, japán, kínai, ciril, görög, arab, egyéb nem latin betűtípus). Chat használatakor szorítkozzunk a magyar nyelv használatára , megőrizve annak tisztaságát. Lehetőség szerint használjuk a magyar nyelvet.
 15. Ikarosz (skyblock) szerveren tilos azonos IP címről több karaktert egy időben használni, kivéve üzemeltetői engedéllyel. AFK bányászat ( bányászás úgy, hogy nem vagy a gépnél) nem engedélyezett. 

Amiket szabad:

 1. Bárhol építkezhetsz, ahol üres területet találsz, lefoglalod magadnak, vagyis levéded, és már a tiéd is. Egy levédés nagysága 500.000 blokknyi lehet. Ha nagyobbat szeretnél levédeni, hibaüzenetet kapsz. 5 ekkora telked lehet összesen.
 2. Használhatod az eventpályákat, mobarénákat, piacot, Creava-t, SpaceX-t SkyBlock-ot, stb. Mindent amit a szerver kínál.
 3. Kérhetsz segítséget staffjainktől (/HELPOP), ha ráérnek segíteni fognak. Ha nem válaszolnak azonnal, légy türelmes, akkor éppen másnak segítenek. Ne légy erőszakos, legyél udvarias, hamarabb kapsz segítséget.
 4. Rendezhetsz eventeket ha van kedved hozzá. A szükséges feltételeket neked kell hozzá megteremtened.
 5. Használhatod a FaceBook csoportunk fórumát, hogy megossz képeket, beszélgess a többiekkel, stb. Mindössze azt kérjük, hogy ezt kulturált módon tedd. Itt találhatod: Avalion Minecraft
 6. Ha szabályszegést tapasztalsz, akkor rászólhatsz arra a játékosra, de a szabályzat által megengedett normában!
 7. Discord szerverünket a játékból éred el a /discord paranccsal.

Adatok védelme:

 1. Garantáljuk, hogy a felhasználói nevedet, és a hozzá tartozó jelszavadat nem adjuk ki senkinek. Ha elfelejtetted a jelszavadat, akkor keresd meg az egyik ADMIN-t, aki megfelelő azonosítás után segíteni fog neked.
 2. Ha a játékban felmerülő bármilyen hibából kifolyólag eltűnne bármid, akár pénz, vagy eszköz, vagy XP pont, a szerver nem tudja azt neked visszaadni. Ez egy ingyenes szerver, és a Minecraft közösségi szerverének fejlesztése is ingyenes, amatőrök által karbantartott szolgáltatás. Mint ilyen, tele van hibával, és bármikor jelentkezhet egy váratlan hiba, ami adatvesztéshez vezethet. Ha ezt a kompenzációt felvállalnánk, akkor "mindenkinek állandóan eltűnne mindene", az ügyeskedők rögtön akcióba lépnének. Tehát ez nem járható út. Azt javasoljuk, hogy az értékeidet kilépéskor tedd egy levédett ládába, tapasztalataink szerint ez az egyik legbiztonságosabb tárolási forma.
 3. A MAP, vagyis a teljes térkép biztonsága kiemelt fontosságú a számunkra. Indulásunk óta nem volt MAP reset, és ez így is marad. Arra törekszünk, hogy amit építesz, azt évek múlva is megtaláld a szerverünkön.
 4. A játékidőd csak a regisztrált karakteredet illeti, azt nem rakjuk át senkinek másik karakterre. Ezzel biztosítjuk, hogy ügyeskedők ne csaljanak a játékidővel úgy, hogy több karakterrel gyűjtik az időt. Kivétel a Veterán rang, ahol megengedett, hogy 6 havonta egyszer átköltözz egy másik karakterre.
 5. Egyedülálló módon, a privátban folytatott beszélgetéseket még a STAFF tagok sem látják, így védjük meg a privát szférád sérthetetlenségét.
 6. Tilos a szerver nevét, rangjainak elnevezését, discord szerverét másolni, felhasználni a szerver vezetőségének engedélye nélkül felhasználni. 

 

A szabályzat változtatásának jogát fenntartjuk!

 

© 2010-2023 Avalion MC