Szerverünk fenntartásához szívesen fogadunk el támogatást. A befolyt összeget a szerver fejlesztésére fordítjuk, nincsenek ingyen az alkatrészek, a gépelhelyezés, bővítés, stb. A támogatásodat emelt díjas hívás formájában tudod részünkre eljuttatni, vagy PayPal támogatással.

Ezért cserébe a szerverünkön könnyítéseket adunk, köszönetképpen a támogatásért!

Avalion Kupon -t kapsz, amelyet elkölthetsz a szervereinken rangokra, játékidőre, eszközökre, játékpénzre, stb. A játékon belül írd be az /támogatás parancsot, és részletes tájékoztatást kapsz az Avalion Kupon használatáról!

 A támogatásra jelenleg 4 db. fizetős hívás áll a rendelkezésedre. Az árak bruttó árak:

 

+36 90 181-906       508 Ft.  (3 kupont kapsz)

+36 90 188-712     1143 Ft.  (7 kupont kapsz)

+36 90 188-502     2540 Ft. (15 kupont kapsz)

+36 90 188-923     5080 Ft.  (40 kupont kapsz)

 

A támogatás nagyon egyszerű: A telefonodról felhívod a neked megfelelő emelt díjas számot. Ekkor egy automata lediktál neked egy 8 jegyű aktiváló kódot (amelyet meg is ismétel). Ezt rögtön jegyezd le egy papírra! Ezt a kódot csak a LOBBY szerveren tudod beváltani, az alábbi módon:

 /avalion bevalt 8jegyűkód

A sikeres jóváírásról értesítést kapsz a játékon belül. Ha másik szerveren vagy, a /lobby paranccsal jutsz vissza a Lobby-ba, hogy beválthasd a kódodat. A kapott Avalion Kupon -t bármely szerverünkön elköltheted. Ehhez segítséget ad a /támogatás parancs.

 


 

A támogatás másik lehetősége a PayPal. PayPal támogatások esetében a dupla kedvezményeket tudunk neked biztosítani az SMS-hez képest. Tehát pl. ha 508 Ft.-os hívással támogatsz három kupont kapsz, ha PayPal-on támogatsz minket ugyanezen összegért, akkor hatot.

PayPal támogatás esetében kérlek a megjegyzés rovatba írd bele a felhasználónevedet!

 

A PayPal támogatást az alábbi képre kattintva kezdeményezheted, vagy ezen a linken: Avalion Paypal támogatás


A támogatást a Patreon rendszerén keresztül is eljuttathatod hozzánk. Hasonló kedvezményeket kapsz, mint a PayPal-os támogatásnál.

https://www.patreon.com/avalion