Szerverünk fenntartásához szívesen fogadunk el támogatást. A befolyt összeget a szerver fejlesztésére fordítjuk, nincsenek ingyen az alkatrészek, a gépelhelyezés, bővítés, stb. A támogatásodat emelt díjas hívás formájában tudod részünkre eljuttatni, vagy PayPal támogatással. Ezért cserébe a szerverünkön könnyítéseket adunk, köszönetképpen a támogatásért. Avalion Kupon -t kapsz, amelyet elkölthetsz a szervereinken rangokra, játékidőre, eszközökre, pénzre, stb.

A támogatásra jelenleg 4 db. fizetős hívás áll a rendelkezésedre. Az árak bruttó árak:

 

+36 90 181-906     508 Ft

+36 90 188-712     1143 Ft

+36 90 188-502     2540 Ft

+36 90 188-923     5080 Ft

 

A támogatás nagyon egyszerű: felhívod a neked megfelelő számot. Ekkor egy automata lediktál neked egy 8 jegyű aktíváló kódot (amelyet meg is ismétel). Ezt rögtön jegyezd le egy papírra! Ezt a kódot a szerveren kell beváltanod a Lobbyban az eddig megszokott módon:

 

/avalion bevalt 8jegyűkód

 

 A sikeres jóváírásról értesítést kapsz a játékon belül.

 


 

A támogatás másik lehetősége a PayPal. PayPal támogatások esetében a dupla kedvezményeket tudunk neked biztosítani az SMS-hez képest. Tehát pl. ha 508 Ft.-os hívással támogatsz két kupont kapsz, ha PayPal-on támogatsz minket ugyanezen összegért, akkor négyet. PayPal támogatás esetében kérlek a megjegyzés rovatba írd bele a felhasználónevedet!

 

A PayPal támogatást az alábbi képre kattintva kezdeményezheted, vagy ezen a linken: Avalion Paypal támogatás


A támogatást a Patreon rendszerén keresztül is eljuttathatod hozzánk. Hasonló kedvezményeket kapsz, mint a PayPal-os támogatásnál.

https://www.patreon.com/avalion