Kreatív Avalion Közösség

(Creative Avalion Community)

ELÉRHETŐSÉG:

A lobbyból az iránytűt használva jutsz el a szerverre.


Facebook csoportjaink:

Avalion Minecraft

creAva - CreativeAvalion


SZABÁLYOK:

A creAva alapvető szabályzata, illetve a büntetési rendszer megegyezik az Avalion Minecraft szabályzatával!

Amikor feljössz játszani a szerverünkre, akkor egyben elfogadtad, és magadra nézve kötelezőnek tartod a szabályzatunkat. Ezt kérlek vedd figyelembe. A szabályzat megszegéséért KITILTHATUNK. Valamint ha a vezetőség úgy ítéli meg, hogy bármilyen tevékenységed zavaró, vagy bomlasztó, esetleg bármilyen módon a kárára van a szerverünknek, különösebb indoklás nélkül is KITILTHATUNK.

A részletes szabályzatot megtalálod honlapunkon:

Avalion szabályzat


CÉLJAINK:

Célkitűzésünk egy közösség létrehozása, amely olyan Minecraft rajongókból áll, akik a játék creative módját kedvelik leginkább, és ebben tudják adottságaikat és tehetségüket megmutatni, érvényesíteni. Illetve olyan kezdő MC játékosokat is várunk, akik szeretnék fejleszteni építő tudásukat és ehhez megvan a kitartásuk és kellő elszántságuk. Ehhez nyújtunk mi segítséget azzal, hogy a creative játékmódhoz optimalizált terepet biztosítjuk. Folyamatosan várjuk játékosainktól az újabb ötleteket, hogy mivel lehet még kedvezőbbé tenni a játékfeltételeket. Észrevételeidet, javaslataidat küldd el email címünkre. Kérjük, hogy megérkezésedkor a spawnon található információs területeken tájékozódj a szabályainkról és lehetőségeidről. Ezeket elérheted a /warpok parancs használatával.

Érkezésedkor, az első telkedet a MiniPlot területen tudod lefoglalni.

A későbbiekben, ha elérted a “Gyakorlott” rangot, lehetőséged van a “WorldEdit ALAP” egyedileg összeállított, alapvető parancs készletét használni. Illetve, ha még nem ismered azt, segítséget kaphatsz a megtanulásához.